9 načina na koje muškarci kažu “volim te”

9 načina na koje muškarci kažu “volim te”
9 načina na koje muškarci kažu “volim te”
User Rating: 0 (0 votes)

Muškarci su čudne “biljke”. Nekada se raspričaju (najčešće o vojsci) ko žene, a nekada se zatvore poput školjke i riječi im treba vaditi kleštima. Naročito kad je reč o ljubavi. Rijetko će vam izjaviti ljubav direktnim “volim te”, ali će zato na mnogo drugih načina to pokazati. Naučite da ih “čitate”:

 

DUGI STRASTVENI POLJUBAC
Ako voli da se dugo i strasno ljubi s vama, jasno da se radi o nečemu višem.

NJEGOVO DRUŠTVO VAS VOLI

Ako vas njegovi drugovi vole, ako vole da budete u njihovom društvu i ako vas prihvataju, to znači da mu je mnogo stalo do vas.

VOLI VAŠU BLIZINU

Kad, na primjer, zajedno gledate televiziju, ako voli da ste blizu jedno drugom, ako ste zagrljeni, ako voli da vas pipka ili samo drži ruku na vašem kolenu, jedan je od sigurnih znakova da ste mu ušli pod kožu.

OSMIJEH POSLE POLJUPCA

Ako primijetite širok osmijeh na njegovom licu poslijepoljupca.

PAŽLJIVO VAS SLUŠA

Još jedan od znakova njegove duboke naklonosti jeste ako pažljlivo sluša ono što pričate.

DRŽANJE

Interesantno da svi, kad smo zaljubljeni, imamo nekako bolje držanje, i hodamo i sjedimo uspravno. Još jedan znak.

NERVOZA RUKU

Ako ne zna šta će s rukama, i često prstima prolazi kroz kosu, to je znak da je nervozan i da bi želeo nešto da iskaže, ali ne umije da pronađe odgovarajuće riječi.

SLUČAJNI DODIRI

Kad ste na javnom mjestu, u restoranu, kafiću, autobusu, i stalno se dešavaju “slučajni” dodiri, i tada možete biti sigurni da je vaš sto odsto.

ZASMIJAVATE GA

Ako se smije vašim šalama i komentarima i voli da se smije sa vama, to je još jedan od sigurnih znakova da se zaista zaljubio.