NIJE DESPACITO! Ovo je stvarno najslušanija pesma na YouTube-u (VIDEO)

NIJE DESPACITO! Ovo je stvarno najslušanija pesma na YouTube-u (VIDEO)
NIJE DESPACITO! Ovo je stvarno najslušanija pesma na YouTube-u (VIDEO)
User Rating: 0 (0 votes)

Pregledi na Jutjubu postali su sastavni deo naših života i pokazatelj popularnosti, pogotovo globalne. Postoje pesme koje prosto zna ceo svet, a cifre od nekoliko milijardi pregleda to potvrđuju.

Nekada je čuveni “Gangnam Style” napravio proboj kao prvi video koji je pregledan preko milijardu puta.

Nekoliko godina kasnije, jedan drugi planetarni hit “Despacito” postaje prvi video koji je prešao tri milijarde pregleda, zatim četiri milijarde, a sada ima preko pet milijardi pregleda.

Ipak, si ti snimci s milijardama pregleda su spotovi koji su uglavnom interesantniji od pesme – tako imamo čuveni jahaći ples u “Gangnam Style” a o napucanim kadrovima i manekenkama iz spota “Despacito” ne treba ni govoriti.

Jedna druga pesma zaista je samo preslušana više od milijardu puta. Pesma “Havana” Kamile Kabeljo ima 1,2 milijarde pregleda iako je na Jutjub okačena samo kao audio fajl. To se zove najslušanija pesma. poslušajte je i vi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*