Novi Folksvagen “Passat Alltrack”

Novi Folksvagen “Passat Alltrack”
Novi Folksvagen “Passat Alltrack”
User Rating: 0 (0 votes)

2015volkswagenpassat

Nova generacija Folksvagen “pasat oltrek” -a je službeno predstavljena uoči svjetske premijere u Ženevi početkom ožujka.Najnovija verzija “pasata” je “oltrek” zasnovan na “varijantu” s podignutom
visinom za 27.5 mm, novim kotačima, osvježenim prednjim i stražnjim odbojnicima i ojačanim podvozjem od nehrđajućeg čelika.

Druga generacija “pasat oltrek” stiže sa standardnim 4MOTION pogonom i blokadom diferencijala koji prebacuje snagu na kotače s najvećom trakcijom osiguravajući najbolje terenske performanse.
Takozvani “Off Road” (terenski) mod vožnje je također dodan modelu uz koji dolaze
“Hill Start Assist” i “Hill Descent Assist” sustavi za lakše svladavanje uspona i nizbrdica. Kao što je i očekivano ispod haube se nalaze 1.4 litreni TSI i 2.0 litreni TSI benzinci sa 150KS i 220KS. Ljubitleji dizela će moći birati između 2.0 litrenog TDI sa 150KS, 190KS i 240KS.

Osnovni TSI i TDI motori su povezani sa šesterostupanjskim ručnim, dok moćnije verzije imaju šesterostupanjski DCT mjenjač. Sve varijante osim osnovnog imaju vučni kapacitet od 1,800 kg uz “Trailer Assist” sustav koji automatski poravnava vozilo s prikolicom.