Rasprodali Samsung na preklop vrijednosti 15.500 kn

0
4
Spread the love

Samsung, Huawei, Motorola, Royole.. to su samo neke od kompanija koje su ove godine predstavile preklopne telefone s ekranima koji se savijaju, a Samsungov je u Hrvatskoj izazvao pravu pomamu

Nije prošlo ni tjedan dana otkako su otvorili prednarudžbe za preklopni Galaxy Fold, a iz Samsunga su danas objavili kako su u Hrvatskoj već rasprodali sve količine njihovog telefona koji košta čak 15.500 kuna. 

Zbog toga su, kažu u Samsungu, osigurali dodatne količine za nastavak prednarudžbi. Službena prodaja telefona u Hrvatskoj kreće 20. prosinca. Naime, telefon se već i ranije mogao kupiti. 

Iako se radi o telefonu koji je predstavljen pa povučen zbog problema u proizvodnji preklopnog ekrana, da bi ga tek najesen ponovno pustili u prodaju, razumljiv je toliki interes. Radi se o inovativnom uređaju koji kod mnogih izaziva fascinaciju prvenstveno zbog 7,3-inčnog ekrana koji se otvara kad uski telefon rasklopite u tablet. Impresivna mu je i dvostruka baterija od 4380 mAh, a u sljedećim danima moći ćete pročitati i naš osvrt na ovaj uređaj.