Spojili rimsko doba i najnovije tehnologije koje nudi BMW

Spojili rimsko doba i najnovije tehnologije koje nudi BMW
Spojili rimsko doba i najnovije tehnologije koje nudi BMW
User Rating: 5 (1 votes)

 

 

Uz rimske toge i gladijatore, BMW je na Šolti hrvatskim kupcima predstavio iPerformance seriju hibridnih modela koji za razliku od običnih nude i elektromotor te nešto ekološkiju vožnju


BMW je u subotu u dvorcu Martinis Marchi na Šolti spojio tradiciju i moderne tehnologije kako bi predstavio svoju seriju iPerformance automobila. Prezentacija koja je izgledala kao da pripada antičkom Rimu kulminirala je ‘Dioklecijanovom’ najavom pogleda u budućnost, odnosno otkrivanjem samih automobila, koji za razliku od klasičnih modela nude i elektromotore.

– BMW hibridna vozila s ponosom nose naziv iPerformance. U ponudi je trenutno pet modela čija osnovna cijena nije veća od ‘običnih’ vozila, a s obzirom na PPMV može biti i manja. Riječ je o seriji koja iskorištava najbolje od električnog pogona, uz zadržavanje svih karakteristika ‘klasičnih’ automobila, tehnologiji koja je jednako primjenjiva i na manjim i na najluksuznijim modelima našeg inovativnog njemačkog brenda – rekao je Filip Kralj i Tomić&Co.